Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.01.2016

На Кіровоградщині розпочали роботу чотири оновлені місцеві прокуратури

15 грудня 2015 року, завершився процес системного реформування органів прокуратури, і в Кіровоградській області розпочали свою роботу 4 оновлені місцеві прокуратури, а саме: Кіровоградська місцева прокуратура, до складу якої увійшли місто Кіровоград та Кіровоградський район; Знам’янська місцева прокуратура, юрисдикція якої поширюватиметься на міста Знам’янку та Світловодськ, Знам’янський, Маловисківський, Новомиргородський, Олександрійський та Світловодський райони; Олександрійська місцева прокуратура, з територіальною юрисдикцією у місті Олександрія, Долинському, Компаніївському, Новгородківському, Олександрійському, Онуфріївському, Петрівському, Устинівському районах; Новоукраїнська місцева прокуратура, що охоплює Бобринецький, Вільшанський, Гайворонський, Голованівський, Добровеличківський, Новоархангельський, Новоукраїнський та Ульяновський райони.

У всіх новостворених прокуратурах законом визначено 4 керівні посади – прокурор, перший заступник та 2 заступники місцевого прокурора. Наразі загальна штатна чисельність місцевих прокуратур складає 199 одиниць, скорочено 51 працівника.
 
Наказом Генерального прокурора України, за рекомендацією Одеської конкурсної комісії, на посаду керівника Кіровоградської місцевої прокуратури призначено старшого радника юстиції Прокопчука Дмитра Вікторовича, на посаду керівника Знам’янської місцевої прокуратури призначено старшого радника юстиції Когатька Станіслава Миколайовича, на посаду керівника Олександрійської місцевої прокуратури призначено радника юстиції Білоусова Ігоря Олександровича, на посаду керівника Новоукраїнської місцевої прокуратури призначено радника юстиції Дьолога Віталія Володимировича.
 
Довідка:
Прокопчук Дмитро Вікторович. Народився 20.11.1972 року у м. Гайворон Кіровоградської області.  У 1997 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України. В органах прокуратури з 2000 року. До призначення обіймав посаду прокурора м. Кіровограда. 
 
Когатько Станіслав Миколайович. Народився 25.04.1973  року у смт. Устинівка Кіровоградської області.  У 1995 році закінчив Одеський державний університет імені І.І.Мечнікова. В органах прокуратури з 1995 року. До призначення обіймав посаду начальник організаційно-контрольного відділу прокуратури Кіровоградської області
 
Білоусов Ігор Олександрович. Народився 02.03.1983 року у смт. Онуфріївка Кіровоградської області.  У 2005 році закінчив Одеську національну юридичну академію. В органах прокуратури з 2005 року. До призначення обіймав посаду прокурора Олександрійського району Кіровоградської області. 
 
Дьолог Віталій Володимирович. Народився 25. 08. 1982 року у с. Ковшаровка Харківської області. У 2004 році закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури з 2004 року. До призначення обіймав посаду заступника прокурора Новоукраїнського району Кіровоградської області. 
 
Наказом прокурора Кіровоградської області, за рекомендацією Одеської конкурсної комісії, також призначено перших заступників та заступників керівників місцевих прокуратур.
 
 
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 4118