Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2023

Вирощували у домашніх умовах канабіс та зберігали арсенал зброї: взяли під варту двох мешканців Олександрії

Олександрійський міськрайонний суд щойно розглянув клопотання слідчого, погоджене з процесуальним прокурором та визначив підозрюваним запобіжний захід  - тримання під вартою.

За процесуального керівництва Олександрійської окружної прокуратури викрито та припинено протиправну діяльність двох місцевих мешканців, які займались виготовленням у домашніх умовах канабісу та збутом його наркозалежним на території м.Олександрії.
 
Під час обшуків, за місцями проживання підозрюваних,  вилучено обладнання для вирощування нарковмісних рослин, майже 15 кілограмів сухих та подрібнених конопель, зелені наркорослини. Окрім того у наркозбувачів виявлено арсенал зброї, зокрема - автомат, 1500 набоїв різного калібру, гранати, шашки, саморобні підривачі та пристрої для відстрілу набоїв.
 
Обом фігурантам справи повідомлено про підозру за ч.3 ст.307 (незаконне виготовлення, зберігання небезпечного наркотичного засобу з метою збуту в особливо великому розмірі) та ч.1 ст.263 (носіння, зберігання, придбання бойових припасів, вибухових пристроїв)КК України.
 
Олександрійцям загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.




кількість переглядів: 428