Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.11.2023

Заволодіння бюджетними коштами під час облаштування укриття

Керівнику підрядного підприємства повідомлено про підозру за фактом заволодіння 140 тис грн бюджетних коштів, виділених на ремонт укриття цивільного захисту навчального закладу однієї із громад Кропивницького району.

За даними слідства, підозрюваний, з метою заволодіння бюджетними коштами, вніс до звітної документації щодо виконання договору недостовірні дані щодо обсягів та вартості використаного матеріалу та обладнання.
 
Відтак, вартість невиконаних робіт відповідно до наданої первинної документації, а також вартість зайво оплачених робіт в підсумку склала 140 тис грн, що підтверджується висновками відповідних експертиз.
 
Директору товариства слідство інкримінує вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191 КК України та ч. 1 ст. 366 КК України.
 
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 825