Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.10.2023

Директор місцевого товариства підозрюється у заволодінні бюджетними коштами

Як встановили прокурори, здійснюючи ремонт покрівлі загальноосвітньої школи, недобросовісний підрядник «нагрів руки» на чверть мільйона бюджетних коштів. 

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури повідомлено про підозру директору товариства у незаконному заволодінні чужим майном, вчинене шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем (ч.2 ст.191 КК України).
 
У 2020 році товариство очолюване підозрюваним виграло тендер на виконання будівельних робіт з капітального ремонту покрівлі школи у м. Помічна. Незважаючи на те, що роботи фактично здійснювались не у повному обсязі, директор ТОВ вніс в акти виконаних робіт завідомо неправдиві відомості. На підставі підписаних ним офіційних документів на рахунок ТОВ було безпідставно перераховано 250 тис. грн бюджетних коштів.
 
Наразі  підозрюваному загрожує до  5 років позбавлення волі.
 
Досудове розслідування -  ГУНП в Кіровоградській області, оперативний супровід  - УСР. 
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 634