Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.10.2023

Хабар у майже 400 тисяч гривень: підозрюється заступник керівника Кіровоградського райавтодору

На отриманні майже 400 тис грн неправомірної вигоди викрито заступника начальника філії Кіровоградського райавтодору ДП «Кіровоградський облавтодор». Операцію з викриття проведено за процесуального керівництва прокурорів Кропивницької окружної прокуратури.

За даними слідства, на вказаному державному підприємству діяла протиправна схема  виконання за незаконну винагороду дорожніх ремонтних робіт для приватних бізнесових структур з використанням працівників, техніки та матеріалів  державного підприємства. Правоохоронцями задокументовано отримання заступником керівника райавтодору майже 400 тис. грн неправомірної вигоди  від місцевого підприємця за роботи з асфальтування прилеглої до торгового центру території, що були проведено  силами і засобами державного підприємства райавтодору.
 
Наразі посадовцю повідомлено про підозру  за ч.3 ст.368 КК України. Вирішується питання щодо обрання  запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.
 
У рамках розслідування  проводяться заходи щодо встановлення та притягнення до відповідальності й інших осіб, які можуть бути причетними до незаконної оборудки.
 
 
Досудове розслідування  - Кропивницьке РУП ГУНП в Кіровоградській області, оперативний супровід - УСБУ в Кіровоградській області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 

кількість переглядів: 912