Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.10.2023

Керівницю податкової, яка за хабар обіцяла безперешкодну реєстрацію податкових накладних, судитимуть

Прокурорами Кіровоградської обласної прокуратури завершено досудове розслідування  корупційного кримінального правопорушення стосовно начальника відділу контролю за відшкодуванням ПДВ управління оподаткування юридичних осіб ГУ Державної податкової служби  в Кіровоградській області.

Наразі обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.
 
Як ми повідомляли раніше, за 90 тис грн неправомірної вигоди обвинувачена обіцяла  представнику підприємства  вплинути  на рішення своїх колег щодо подальшої безперешкодної господарської діяльності цього суб’єкта господарювання.  Йдеться зокрема про реєстрацію податкових накладних підприємства в спеціалізованому податковому реєстрі із здійснення фінансово-господарської діяльності товариства.
 
Викрили правоохоронці  керівницю відділу  під час передачі коштів, у червні цього року.
 
Досудове розслідування - територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві, оперативний супровід - третій оперативний відділ (з дислокацією у м. Кропивницькому) ДБР та Управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1551