Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.08.2023

Другий підозрюваний у справі «земельного» хабаря. Цього разу йдеться про керівника управління Кропивницької міської ради

У липні  цього року правоохоронними органами Кіровоградщини  було викрито на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди службовця  Кропивницької міської ради. За неправомірну вигоду у розмірі 1800 доларів США  підозрюваний обіцяв місцевому мешканцю  «допомогу» у вирішенні земельного питання -  укладення договору оренди землі в межах обласного центру

Тоді ми  інформували громадськість про те, що  в рамках розслідування кримінального провадження за фактом  отримання неправомірної вигоди буде надана правова оцінка  й діям посадовців керівної ланки міської ради.
 
Наразі за процесуального керівництва прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури зібрано достатньо даних для повідомлення про підозру  у корупційному злочині керівнику одного із управлінь Кропивницької міської ради (ч.3 ст.368 КК України).
 
Триває слідство.
 
Досудове розслідування – слідче управління ГУНП в області, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань Департаменту стратегічних розслідувань  Нацполіції України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 3076