Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.06.2023

Резонанс: смертельна ДТП з підлітками-випускниками - поліцейському повідомили про підозру

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури повідомлено про підозру працівнику поліції Кропивницького РВП ГУНП в Кіровоградській області за фактом вчинення смертельної ДТП у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило загибель кількох осіб (ч.4 ст.286-1 КК України).

Також прокуратура готує до суду клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу - тримання під вартою без права внесення застави.
 
У ще одному зверненні до суду прокурори клопотатимуть про відсторонення поліцейського від займаної посади.
 
25 червня 2023 року близько 4 ранку, поліцейський, на власному авто, перевозив випускників та спричинив смертельну ДТП. У результаті аварії загинуло троє неповнолітніх дівчат, ще троє підлітків та одна повнолітня  особа - зазнали травмувань різного ступеня тяжкості.
 
ДТП сталося на автодорозі «Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя», неподалік смт. Новгородка Кіровоградщини, 25 червня 2023 року.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими Державного бюро розслідування.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

кількість переглядів: 760