Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.03.2023

“Органи прокуратури завжди сприятимуть роботі відповідального бізнесу”, - керівник обласної прокуратури Ян Стрелюк

    Питання захисту суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності, підвищення рівня довіри з боку добросовісного бізнесу до органів прокуратури обговорено в рамках робочої зустрічі керівництва обласної прокуратури з представниками бізнес-асоціацій Кіровоградщини, яка відбулась 14 березня 2023 року, в приміщенні обласної прокуратури.

Ініціатива проведення даного заходу належить обласній прокуратурі, мета якого  -   обговорення шляхів налагодження якісної комунікації та запровадження дієвого механізму взаємодії між представниками регіональних бізнес-асоціацій та правоохоронних органів. “Представникам бізнесу пропоную в разі будь-яких проявів необґрунтованого втручання в законну діяльність підприємств та організацій звертатися до органів прокуратури. Кожному такому випадку надаватиметься принципова правова оцінка»”, - наголосив Ян Стрелюк та поінформував  присутніх представників бізнесу про роботу, яку проводять працівники прокуратури  задля захисту  підприємництва.
В свою чергу підприємці висловили своє бачення ефективної співпраці та координації.
Насамкінець керівник відомства подякував підприємцям за зустріч, і запевнив, що питання підвищення довіри бізнесу до правоохоронних органів, неприпустимості тиску на доброчесних підприємців, які у воєнний час працюють і наповнюють бюджет, необхідність створення умов для ефективного інвестування в економіку держави – як ніколи актуальні зараз та будуть важливими і після Перемоги. А прокурори завжди сприятимуть роботі відповідального бізнесу.

кількість переглядів: 951