Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.08.2022

Незаконно користувався землею: підозрюють директора кар'єру на Кіровоградщині

    Директора одного з кар'єрів Кіровоградщини підозрюють у самовільному використанні земель промисловості для видобутку корисних копалин зі збитками понад 800 тис грн.

За версією слідства, підозрюваний після закінчення строку дії договору оренди земельної ділянки, на якій розташовано кар'єр, продовжував фактично користуватись нею та здійснювати господарську діяльність.
Відповідно до висновку судово-економічної експертизи розмір шкоди заподіяної внаслідок самовільного зайняття земельної ділянки становить 860 тис гривень
За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури особі повідомлено про підозру за ч.2 ст. 197-1 КК України.
Досудове розслідування дійснюють слідчі СУ ГУНП України в Кіровоградській області, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань у Кіровоградській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 741