Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.05.2022

Колектив обласної прокуратури висловлює глибокі співчуття родині та близьким Валентини Нєдорєз

   Колектив Кіровоградської обласної прокуратури з великим сумом сповіщає, що на 82 році життя відійшла у Вічність Нєдорєз Валентина Іванівна – старший радник юстиції, Почесний працівник прокуратури України, Ветеран прокуратури України.

 Валентина Нєдорєз прожила повноцінне прокурорське життя – понад 35 років роботи на прокурорській ниві,  пройшла шлях від стажиста районної прокуратури до заступника прокурора міста Кіровограда,  займала різні посади в апараті прокуратури області. Навіть після виходу на пенсію Валентина Іванівна продовжувала працювати, допомагала молодим працівникам, опікувалась ветеранами та пенсіонерами  органів прокуратури  області. Брала активну участь у громадському житті, довгий час очолювала первинну профспілкову організацію прокуратури.
За свою багаторічну плідну прокурорську діяльність на правозахисній ниві Валентина Іванівна заслужила непохитний авторитет та невичерпну повагу серед не одного покоління працівників прокуратури та містян.
Ми знали її як висококваліфікованого, компетентного спеціаліста, а також як добру, чесну та порядну людину, яка завжди готова була прийти на допомогу.
Керівництво та колектив органів прокуратури, а також члени Кіровоградського обласного осередку Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Валентини Іванівни. Усім серцем розділяємо біль важкої втрати, підтримуємо у годину скорботи.
Вічна пам`ять!

кількість переглядів: 930