Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.04.2022

Спроба підкупу посадовця поліції за 20 тис гривень

    Мешканець одного із районів області намагався підкупити керівника райвідділу поліції аби вилучене поліцією авто не було у подальшому передано на потреби Збройних Сил України.

За версією слідства,  мешканець області  був затриманий правоохоронними органами при спробі  надати  неправомірну вигоду начальнику одного із районних відділень поліції. За 20 тис гривень чоловік намагався  «домовитися»   з посадовцем поліції, аби йому повернули вилучений поліцією  напередодні  автомобіль,  (за керування у стані алкогольного сп’яніння) який, відповідно до змін законодавства в умовах воєнного стану,  повинен бути переданий на потреби нашої армії.
Після передачі першої частини неправомірної вигоди в сумі 5000 гривень (авансовий платіж від загальної суми 20 000 гривень) чоловіка було затримано. Наразі слідчі готують повідомлення про підозру.
Досудове розслідування здійснюється слідчими поліції ГУНП в Кіровоградській області, оперативний супровід – Кіровоградське управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1483