Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.02.2022

10 діалізних крісел для лікарні підприємець «поставив» лише на папері

   Директор підрядної організації при реконструкції відділення олександрійської лікарні  здійснив поставку обладнання вартістю 667 тис грн, у тому числі  10 діалізних крісел, виключно в офіційних звітах. За процесуального керівництва прокуратури підприємцю повідомлено про підозру.

За версією слідства, керівник будівельної фірми склав та видав акти, у яких відобразив роботи, що не були фактично виконані.  Десять діалізних крісел, дизель-генератор та ряд інших найменувань обладнання були поставленні на об’єкт виключно у офіційних документах, а фактично не були доставлені у лікувальний заклад. За висновками експертів сума завданих збитків складає 667 тис грн.
Наразі за процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури  підряднику повідомлено про підозру  за ч. 2 ст. 366 та ч. 5 ст. 191 КК України.
Досудове розслідування здійснює  слідче управління  ГУНП  в Кіровоградській області.
Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1703