Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.10.2021

Судитимуть водійку, яка скоїла 1 вересня смертельну ДТП у Світловодську

   За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури завершено слідство за фактом  порушення правил безпеки дорожнього руху особою, що спричинило загибель людини та травмування іншої (ч.2 ст. 286 КК України).

Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 вересня 2021 року, близько 4  години ранку,  у м. Світловодськ.
Жінка-водій,  керуючи автомобілем «Mazda 6», грубо порушила правила дорожнього руху, перевищила допустиму швидкість здійснюючи маневр об’їзду перешкоди, виїхала на зустрічну смугу руху. Автомобіль занесло та відкинуло на тротуар, де відбувся наїзд на пішохода. У результаті ДТП жінка пішохід отримала тяжкі тілесні ушкодження, які виявилися несумісними із життям й померла у лікарні. Пасажир автомобіля «Mazda 6» отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.
На даний час, обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті. У разі доведення вини  обвинуваченій загрожує від 3 до 8 років ув’язнення.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1591