Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.07.2021

500 доларів США за непритягнення до відповідальності за збут наркотиків: судитимуть олександрійця

   Кіровоградською обласною  прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт  стосовно 48-річного чоловіка за фактом надання неправомірної вигоди посадовцю районного відділу поліції ( ч.3 ст.369 КК України).

   Досудовим розслідуванням встановлено, що житель Олександрії, аби не потрапити за ґрати за зберігання  наркотичного засобу, та подальше невжиття працівниками карного розшуку заходів щодо документування збуту ним наркотиків, запропонував посадовцю поліції щомісячну неправомірну вигоду у розмірі 500 доларів США.
   Наразі обвинуваченому інкримінується  вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.
   Досудове розслідування здійснювали слідчі СУ ГУНП України в Кіровоградській області, оперативний супровід – кіровоградське  управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.
    Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1117