Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.06.2021

Правоохоронні органи проводять обшуки на території виправної колонії

   За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури слідчими Державного бюро розслідувань проводиться санкціонований обшук на території однієї із виправних колоній Кіровоградщини (ч.3 ст.368 КК України).

Слідча дія проводиться  в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом одержання службовими особами вказаної установи неправомірної вигоди за безперешкодне надання громадянину в користування державного майна, яке перебуває на праві оперативного управління колонії.
За результатами проведених процесуальних дій буде вирішено питання щодо повідомлення причетним до вчинення кримінального правопорушення особам про підозру.
Досудове розслідування здійснюють слідчі Третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Кропивницькому) Територіального управління Державного бюро розслідувань, оперативний  супровід -  Кіровоградське управління стратегічних розслідувань Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.
Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1278