Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.10.2020

Заступник керівника обласної прокуратури відвідав СІЗО та поспілкувався із засудженими та ув’язненими (ФОТО)

Заступник керівника Кіровоградської обласної прокуратури Олександр Маленко відвідав державну установу «Кропивницький слідчий ізолятор».

У ході візиту заступник керівника обласної прокуратури  відвідав корпуси,  в яких утримуються взяті під варту особи, у тому числі неповнолітні та  жінки. Оглянув  також  медичну частину розміщену на території СІЗО та харчоблок. Олександр Маленко поспілкувався також із особами, які відбувають дисциплінарні стягнення у вигляді поміщення до карцеру та дисциплінарного ізолятора.
Після обходу території установи  відбувся прийом ув’язнених.
На особистий прийом до прокурора звернулися кілька осіб. Їхні звернення стосувалися окремих питань стану досудового розслідування у  кримінальних провадженнях, а також  судового  розгляду. Цікавилися ув’язнені  і особливостями застосування  вимог Закону України «Про амністію». За усіма зверненнями буде проведена ретельна перевірка та надано вичерпні відповіді.
В ході особистого прийому та обходу установи скарг в’язнів на порушення їх прав, у тому числі щодо умов тримання, не надходило.    

кількість переглядів: 1346