Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.09.2020

Керівництво слідчого ізолятора укрило факт вчинення хуліганства працівником установи

За результатами перевірки повноти достовірності та законності реєстрації даних щодо кримінальних правопорушень прокуратурою Кіровоградської області було встановлено факт укриття від обліку кримінального правопорушення, передбаченого статтею 296 КК України (хуліганство).

Подія мала місце у липні  цього року в обласному центрі. Молодший інспектор охорони слідчого ізолятора перебуваючи у нетверезому стані, знаходячись біля під’їзду власного будинку, безпричинно приставав до  перехожих, а потім  з хуліганських мотивів пошкодив три припаркованих біля під’їзду легкових автомобілів.
Наразі прокуратурою області за  фактом вчинення хуліганських дій працівником слідчого ізолятора розпочато кримінальне провадження (ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу  України).
Окрім того, на адресу начальника Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України прокуратурою області внесено вказівку з вимогою провести службове розслідування щодо укриття  даного факту та притягнення винних осіб до відповідальності.

кількість переглядів: 1730