Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.06.2020

За несвоєчасне подання е-декларації колишнього патрульного притягнуто до адміністративної відповідальності

Колишнього інспектора управління патрульної поліції в Кіровоградській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України  визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч.1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Інспектор патрульної поліції перед звільненням з органів Національної поліції, в порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції», несвоєчасно подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, як суб’єкт декларування, який припинив діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави.
Постановою суду колишнього патрульного визнано винним за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП  та накладено штраф у розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.
Рішення суду набрало законної сили.
ДОВІДКОВО:
Декларація перед звільненням, відповідно до абзацу першого частини другої статті 45 вищезазначеного Закону, подається не пізніше двадцяти робочих днів з дня припинення діяльності, пов’язаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, або іншої діяльності, зазначеної у підпунктах «а», «в» пункту 2 частини першої статті 3 Закону.
 
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1181