Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.06.2020

Водієві, який спричинив смертельну ДТП, оголошено підозру

  За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області оголошено підозру  водієві, який перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння спричинив  ДТП, у результаті якої одна людина загинула, а двоє зазнали значних травмувань.

Підозру 51-річному водієві оголошено за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель людини.
Подія мала місце 12 червня  2020 року, у пізній вечірній час на автодорозі «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка», неподалік с. Суботці Знамянського району. Водій автомобіля  Renault Espace перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, грубо порушуючи правила дорожнього руху не вибрав безпечну швидкість, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ.
У результаті зіткнення водій ВАЗа 1952 року народження загинув на місці ДТП, а двоє його пасажирів  - чоловік та  чотирирічна дитина отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були доставлені до лікарні.
 У справі триває досудове розслідування.
 
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1221