Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.03.2020

Затримано поліцейського, який спричинив смертельну ДТП

За процесуального керівництва  прокуратури Кіровоградської області затримано працівника поліції одного з вiддiлень Долинського вiддiлу полiцiї ГУ Нацполiцiї в областi, який скоїв ДТП у результаті якої загинула 19-річна дівчина.

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 31 березня 2020 року,  у с. Компаніівка Кіровоградської області. 24-рiчний працiвник поліції,  керуючи  автомобiлем «Ford» у станi алкогольного сп’янiння, врiзався у дерево. Унаслiдок зiткнення 19-рiчна пасажирка вiд отриманих травм загинула на мiсцi ДТП.
Наразі працівника поліції затримано в порядку  ст. 208 КПК України. Вирішується питання оголошення водієві підозри за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили смерть потерпілого) Кримiнального кодексу України та обрання запобіжного заходу.
За скоєне працівнику поліції загрожує покарання до 8 рокiв позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до 3 рокiв.
Триває досудове розслідування. Його здійснюють слiдчi територiального ДБР розташованого у Миколаєвi під процесуальним керівництвом прокуратури Кіровоградщини.
 
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області      

кількість переглядів: 1135