Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.01.2020

На Кіровоградщині прокуратура підозрює підрядника у привласненні коштів, призначених для опалення закладів освіти

За процесуального керівництва Кіровоградської місцевої прокуратури повідомлено про підозру директору підрядної організації, яка привласнила понад 240 тис грн бюджетних коштів, виділених на закупівлю природного газу для опалення закладів освіти м. Кропивницького.

За версією слідства підозрювана, включила до акту приймання-передачі завищену вартість за спожитий Управлінням освіти міської ради міста Кропивницького природний газ, таким чином привласнивши кошти місцевого бюджету у розмірі 241 тис грн.
В рамках досудового розслідування встановлено достатність доказів для підозри службової особи у привласненні чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненому у великих розмірах, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування триває.
Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1859