Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.01.2020

Колектив прокуратури Кіровоградської області висловлює глибокі співчуття родині та близьким Івана Шворнєва

Колектив прокуратури Кіровоградської області з великим сумом сповіщає, що на 97 році життя відійшов у Вічність Шворнєв Іван Никифорович – старший радник юстиції, Почесний працівник прокуратури України, Ветеран прокуратури України та учасник бойових дій у Великій Вітчизняній війні.

Іван Шворнєв прожив повноцінне прокурорське життя – понад 30 років прокурорського стажу. Пройшов щаблі прокурорської служби від слідчого прокурора до начальника відділу в апараті прокуратури області.
За свою багаторічну плідну прокурорську діяльність на правозахисній ниві Іван Никифорович заслужив непохитний авторитет та невичерпну повагу серед не одного покоління працівників прокуратури. Численні заслуги Іван Никифоровича були відзначені нагрудними знаками: «Почесний працівник прокуратури України», «Ветеран прокуратури України», «Подяка за довготривалу бездоганну службу в органах прокуратури».
Неможливо не згадати і про воєнні заслуги Івана Никифоровича. За участь у ВВВ нагороджений орденом «Червона зірка» та медалями.
Керівництво та колектив органів прокуратури, а також члени Кіровоградського обласного осередку Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Івана Шворнєва. У цей скорботний час поділяємо Ваше горе та підтримуємо Вас.
Вічна пам`ять!

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1402