Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.11.2018

Правоохоронні органи Кіровоградщини на чолі з прокуратурою ефективно протидіють нелегальній реалізації нафтопродуктів

На виконання рішення міжвідомчої наради органами прокуратури області спільно з поліцією, фіскальної службою та за участі контролюючих органів припинено діяльність 7 нелегальних автозаправних станцій.

Як повідомлялось, 23 жовтня 2018 року, відбулась спільна міжвідомча нарада правоохоронних органів та органів державного контролю, на якій обговорено стан протидії нелегальній реалізації нафтопродуктів у регіоні. За результатами обговорення, нарадою було розроблено комплекс узгоджених заходів та створено спільну міжвідомчу робочу групу.
За місяць роботи міжвідомчої групи вже розпочато 15 кримінальних проваджень щодо діяльності понад 20 нелегальних АЗС. Викрито 4 факти реалізації паливно-мастильних матеріалів, які не відповідають вимогам ДСТУ. Припинено діяльність 7 нелегальних заправних станцій.
Робота на вказаному напрямі триває.
Нагадуємо, що про факти функціонування на території Кіровоградської області нелегальних АЗС, чи реалізації останніми недоброякісних паливно-мастильних матеріалів, можна повідомити на телефон «гарячої лінії» (0522) 27-61-20 та електронну пошту [email protected].

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1867