Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.05.2024

Ремонт укриття зі збитками у понад 600 тис гривень

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури затверджено та скеровано на розгляд суду обвинувальний акт щодо директора приватного підприємства за фактом привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України)

Встановлено, що підрядник заволодів бюджетними коштами під час виконання робіт з поточного ремонту підвального приміщення навчального закладу КЗ «Гайворонський ліцей № 1» Гайворонської міської ради Кіровоградської області, що використовується як укриття для 533 учнів та 46 педагогічних працівників закладу освіти.
Обвинувачений, завищив обсяги виконаних робіт та використаних будівельних матеріалів, чим збільшив суму начебто витрачених бюджетних коштів на ремонт на загальну суму більше 600 тис гривень.
З метою відшкодування завданої кримінальним правопорушенням шкоди керівником обласної прокуратури пред'явлено позов про стягнення з приватного підприємства на користь територіальної громади в особі Гайворонської міської ради завданих ними збитків.

кількість переглядів: 218