Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.09.2022

Нелегальний виїзд за межі України в умовах воєнного стану: судитимуть жителя м. Олександрії

    Підприємливий  мешканець Олександрії, який за 30 тис гривень виготовляв фіктивні документи Європейського Союзу, що дозволяли чоловікам призовного віку перетинати кордон, постане перед судом. Обвинувальний акт відносно чоловіка  розслідувано та скеровано до суду.

Слідством встановлено, що за вказану суму уродженець Луганської області виготовив ідентифікаційну картку громадянина Республіки Польща та надіслав її замовнику поштою. Клієнтів зловмисник шукав через соціальні мережі. Був викритий правоохоронцями у травні 2022 року.
За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури слідство завершено. Обвинувальний акт за ч.3 ст.332 та ч. 1 ст. 358 КК України скеровано  в суд. За скоєне йому загрожує до 9 років позбавлення волі.
Досудове розслідування здійснювалось  СУ ГУНП в Кіровоградській області, оперативний супровід – УСБУ  в Кіровоградській області.
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 315