Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.08.2022

Оголосили вирок водієві, який смертельно травмував 4-річного хлопчика

    До 7 років позбавлення волі засуджено водія, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв ДТП, у результаті якої смертельних  травм зазнав  малолітній хлопчик. Таке рішення ухвалив учора, 9 серпня, Знам’янський міськрайонний суд. Також  суд позбавив засудженого  права керувати транспортними засобами на строк 3 роки.

Публічне обвинувачення у цій резонансній справі  підтримували прокурори Кіровоградської обласної прокуратури. Прокурор  під  час судових слухань надав та довів  беззаперечні докази вини обвинуваченого, які судом ретельно вивчено, проаналізовано і як результат постановлено обвинувальний вирок.
Наразі вирок суду ще не набрав законної сили, триває час на апеляційне оскарження.
 
Нагадаємо,  трагічна подія сталася 14 грудня  2018 року в вечірній час у с. Богданівка Знам”янського району. Троє місцевих жителів на автомобілі ЗАЗ у стані алкогольного сп’яніння поверталися з риболовлі та скоїли наїзд на дитячі санчата в яких перебував чотирирічний хлопчик.  У результаті  наїзду дитина отримала  тяжкі тілесні ушкодження та у тяжкому стані була доставлена до дитячої обласної лікарні, однак,  згодом від отриманих травм померла.
          41- річний  водій авто з місця події зник.

кількість переглядів: 1132