Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.01.2022

Постачальник сплатив пеню за зірвані строки поставки апаратури для терапії COVID-19

   Прокуратурою забезпечено стягнення до бюджету суми пені за невчасно поставлений недобросовісним постачальником товар, призначений для боротьби з COVID-19.

Обласною прокуратурою, за результатами опрацювання відкритих джерел інформації, зокрема офіційного вебпорталу «PROZORRO» встановлено, що обласним закладом охорони здоров’я проведено закупівлю апаратури для радіотерапії та механотерапії, яку призначено для боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19.
Разом з цим, за наслідками виконання укладеного договору, постачальник  спонукав лікувальний заклад укласти додаткову угоду на продовження строку поставки. Не зважаючи на це, медичну апаратуру все одно поставлено з порушенням строку більш, ніж на два тижні.
В результаті, лікувальний заклад був позбавлений можливості своєчасно використовувати апаратуру, в якій, під час епідемії, мав гостру потребу.
Тільки за втручання прокуратури недобросовісним постачальником в рамках досудового врегулювання спору сплачено на користь бюджету суму пені (24 тис грн) за невчасно поставлений товар.

кількість переглядів: 1261