Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.03.2021

На Кіровоградщині представлено керівників чотирьох окружних прокуратур (ФОТО)

         Керівник обласної прокуратури Володимир Твердохліб представив керівників колективам окружних прокуратур, які розпочали роботу з 15 березня 2021 року.

Володимир Твердохліб зазначив, що початок роботи окружних прокуратур надзвичайно відповідальне завдання та він чекає від новопризначених керівників результативної і якісної роботи на усіх напрямках прокурорської діяльності.

Комісією з добору керівного складу органів прокуратури схвалено призначення:
1)    Ізотова Володимира Андрійовича на посаду керівника Кропивницької окружної прокуратури Кіровоградської області.
2)    Моргай Артема Сергійовича на посаду керівника Олександрійської окружної прокуратури Кіровоградської області.
3)    Клюкіна Антона Павловича  на посаду керівника Новоукраїнської окружної прокуратури Кіровоградської області.
4)    Горщака Максиміліана Леонідовича на посаду керівника Голованівської окружної прокуратури Кіровоградської області.
    
Керівника Знам’янської окружної прокуратури Кіровоградської області ще не призначено. До призначення керівника Знам’янської окружної прокуратури обов’язки керівника буде виконувати – Роман Вітряк.
Володимир Твердохліб привітав колег із призначенням і звернув увагу на пріоритетні напрями роботи у кожній окружній прокуратурі:  «З понеділка  в Україні розпочали діяльність окружні прокуратури, в тому числі і на Кіровоградщині. Наразі наше завдання – швидко організувати роботу на місцях і працювати на результат – забезпечення законності на ввірених територіях», – зазначив керівник обласної прокуратури.
 
Створення окружних прокуратур та атестація прокурорів, які в них працюють – це третій етап реформи органів прокуратури. Аналогічний процес пройшли прокурори Офісу Генерального прокурора та обласних прокуратур. Тестування складалося з тестів на знання законодавства, логіки та співбесіди з кадровою комісією.
Склад окружних прокуратур Кіровоградщини за посиланням

кількість переглядів: 1987