Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.03.2021

Вісім років ув’язнення за умисне убивство

         Добровеличківський районний суд Кіровоградської області  виніс обвинувальний  вирок чоловікові за вчинення умисного убивства свого знайомого  ( ч.1 ст.115 КК України).

За інформацією державного обвинувача у цій справі Дмитра Бабенка суд виніс обвинувальний вирок засудивши чоловіка до 8 років позбавлення волі за умисне убивство. У ході судових слухань справи  обвинувачений свою вину в інкримінованому злочині  визнав  повністю та розкаювався у вчиненому.
Наразі вирок суду ще не набрав законної сили, оскільки триває термін подачі апеляційної скарги.
Трагічна подія мала місце у жовтні 2020 року у с. Липняжка Добровеличківського району.
Конфлікт  між обвинуваченим та потерпілим виник  під  час спільного розпиття  спиртного. Потерпілий, будучи у гостях в обвинуваченого, почав нецензурно висловлюватись на адресу дружини  господаря дому, погрожувати їй та намагався ударити. Обурений такою поведінкою гостя, обвинувачений узяв до рук молоток та наніс чоловіку декілька ударів по голові, а потім ще кілька ударів молотом-колуном. Внаслідок заподіяних тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці події.   Господар дому, усвідомлюючи скоєне, сам зателефонував до поліції та зізнався у  вчиненому.

кількість переглядів: 1007