Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.10.2020

Тримання під вартою - такий запобіжний захід обрано співробітнику мігрaційної служби, викритому на отриманні неправомірної вигоди

За клопотанням Кіровоградської обласної прокуратури   Заводський  районний суд м.Миколаєва обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави головному спеціaлісту одного з підрозділів Упрaвління ДМС Укрaїни в  облaсті за зловживання впливом ( ч.3 ст.369-2 КК України).

Слідчий суддя повністю задовольнив клопотання прокуратури та обрав співробітнику міграційної служби запобіжний захід  у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 109 тис грн.
Нагадаємо, головний спеціaліст одного з підрозділів Упрaвління ДМС  через зв’язки у військовому комісaріaті пообіцяв місцевому мешкaнцю посприяти у вирішенні питaння щодо  звільнення його від строкової військової служби у Збройних силах Укрaїни за станом здоров’я. Зa цю «послугу» вимагав від юнака 3,5 тисячі долaрів СШA. Зaтримaли прaцівникa міграційної служби під чaс отримaння всієї суми непрaвомірної вигоди.
Триває слідство. Досудове розслідування провадження здійснюють слідчі територіального управління ДБР в м. Миколаєві. Процесуальне керівництво забезпечує  обласна прокуратура. Оперативний супровід УСБУ в Кіровоградській області.
Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1154