Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2020

Суд обрав запобіжний захід посадовцю Фонду держмайна, який підозрюється у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди

Ленінський районний суд  обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 84 тис грн головному спеціалісту Фонду державного майна в області, який підозрюється  у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 3 ст. 368  (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Як раніше повідомлялось, за процесуального керівництва  прокуратури Кіровоградської області  повідомлено про підозру посадовцю регіонального Фонду держмайна за  фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди  у сумі 32 тис грн.
За даними слідства  головний спеціаліст Фонду державного майна в області вимагав від жителя Кіровоградщини неправомірну вигоду за виготовлення документів щодо надання у користування  нерухомого майна віднесеного до захисних споруд цивільного захисту.
Вказане кримінальне провадження розслідує  СУ  Нацполіції в області, оперативний супровід -  Служби безпеки в області.
Досудове розслідування триває.Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1340