Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.06.2019

Прокурори звертають увагу на достовірність та своєчасність внесення відомостей до електронних декларацій

Олександрійською місцевою прокуратурою використовуються повноваження спеціально уповноваженого суб’єкта у сфері протидії корупції, визначені Законом України «Про запобігання корупції».

Так, керівником місцевої прокуратури, відповідно до вимог ч. 3 ст. 65 вищезазначеного Закону, з метою усунення причин та умов, що сприяли порушенню вимог антикорупційного законодавства посадовими особами 28 Державної пожежно-рятувальної частини управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Кіровоградській області, внесено подання начальнику частини. Мова йде про своєчасність та достовірність внесення його підлеглими відомостей до щорічної електронної декларації.
Аналогічне подання внесено начальнику Петрівської районної державної лікарні ветеринарної медицини Петрівського районного відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.
На вимоги прокурора в підрозділі цивільного захисту та лікарні ветмедицини проведено службові розслідування, за результатами яких винні особи притягнуті до дисциплінарної відповідальності. Керівниками установ вжито відповідних заходів щодо недопущення в подальшому порушень законодавства про запобігання корупції.


Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1726