Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування


 
19.10.2015

РІШЕННЯ

 КОНСУЛЬТАТИВНА РАДА
при прокуратурі Кіровоградської області
 
РІШЕННЯ
 
м. Кіровоград                                                                                              09 вересня  2015 року
 
            Консультативна рада при прокуратурі Кіровоградської області на відкритому засіданні у складі: голови Пільгуй М.О., секретаря Роміциної  О.М. та членів ради Короткова В.В.,  Краснокутського О.В.,  Халявка В.М.,  Копотієнка С.В., Короткова А.Є., Мельника П.П., Тертичного С.В., Лінчевського Д.Ю., Фаренюка В.А., Дуднік І.В., Нікішова Г.І., Нєдорєз В.І., Лебідь В.В.   за участі прес-секретаря прокурора області  Звенигородської О.В. та заступника прокурора Кіровоградської області Приходька В.В.,  розглянувши та обговоривши  питання порядку денного,  керуючись п. п. 1.4, 2.1, 3.3, 3.6, 4.2, 5.6, 5.7 Положення про Консультативну раду,
 
                                                           вирішила:
 
 
 
1.     Звернення  голови Громадської ради при обласній державній адміністрації про обрання до складу Консультативної ради Кернасюка С.В. залишити без розгляду у зв’язку з відсутністю підстав для збільшення чисельного складу ради.
 
2.      Звіт комісії міськвиконкому про виділення земельних ділянок в лісопарковій зоні м. Кіровограда (доповідач Дуднік І.В.) передати прокурору Кіровоградської області для можливого прокурорського реагування.
 
 
3.     Інформацію представника прокуратури області про стан розгляду звернень громадян про крадіжки металобрухту та крадіжки в ліфтовому господарстві  (внесення заяв до ЄРДР, досудове розслідування та процесуальне керівництво) прийняти до відома.
 
 
4.     Наступне засідання Консультативної ради призначити на 21 жовтня   2015 року на 15 годину.
 
Голова Консультативної ради
при прокуратурі Кіровоградської області                                               М.О. Пільгуй

кількість переглядів: 1061