Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.07.2020
Звіт про розгляд запитів на інформацію за 6 місяці 2020 року
Розгляд запитів на інформацію за 6 місяців 2020 року.
Упродовж січня-червня поточного року до органів прокуратури області надійшло 61 запит на інформацію (у тому числі 5 дублікатів) та 2 запити, перебувало у залишку з 2019 року.
Із числа розглянутих запитів (48) надано інформацію по суті на 28, роз’яснення - на 18. Відмовлено у задоволені 2 запитів. Десять запитів надіслано іншим розпорядникам, у тому числі місцевим прокурорам – 5.
Найбільшу кількість запитів розглянуто апаратом прокуратури Кіровоградської області (45) та Новоукраїнською місцевою прокуратурою (5). Олександрійською та Кіровоградською місцевими прокуратурами (3) - по три кожною.
У поточному році запити на інформацію до органів прокуратури області надходили: поштовим зв'язком – 34, електронною поштою – 21, та на особистому прийомі - 6.
Більшість із запитувачів, це громадяни, якими скеровано до органів прокуратури області 42 запитів, що становить 69% від загальної кількості поданих запитів. Від представників засобів масової інформації та громадських організацій – 19.
За категоріями запити, які розглянуті органами прокуратури області, стосувалися:
- питань досудового розслідування – 13;
- питань організаційно-розпорядчої діяльності (5), зокрема про надання статистичної інформації - 3;
- кадрових питань – 8;
- інших питань – 22.
Упродовж першого півріччя 2020 року до прокуратури Кіровоградської області повторні запити, з причин неповноти надання запитуваної інформації не надходили.
Рішення, дії чи бездіяльність підпорядкованих прокурорів із питань надання (відмови) інформації на запити до відомства та суду не оскаржувалися.
 
 
Відділ організації
прийому громадян, розгляду звернень
та запитів прокуратури області
 
 
 
 

кількість переглядів: 454