Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2019
Звіт про розгляд запитів на інформацію за 6 місяців 2019 року
Розгляд запитів на інформацію за 6 місяців 2019 року
Згідно з даними статистичної звітності форми П «Про роботу прокурора», затвердженої наказом Генерального прокурора України від 18.11.2015 №350 зі змінами від 31.10.2018 №221, упродовж січня-червня поточного року органами прокуратури області розглянуто 10 запитів на інформацію. Три запити надіслано іншим розпорядникам, з них підпорядкованому прокурору – 1.
Із числа розглянутих на 5 запитів надано інформацію по суті, на 5 - роз’яснення. Рішення про відмову у задоволенні запитів не приймалися.
До органів прокуратури області електронною поштою надійшло 5 запитів, поштовим зв'язком - 7 та з особистого прийому - 1.
Більшість із запитувачів (62%) - це громадяни, решта запитів подано представниками засобів масової інформації та громадських організацій (38%).
За категоріями розглянутих органами прокуратури області запитів: 
- 3 стосувалися питань досудового розслідування;
- 3 - організаційно-розпорядчої діяльності, зокрема про надання статистичної інформації;
- 7 - інших питань.
Упродовж звітного періоду до прокуратури Кіровоградської області повторні запити, з причин неповноти надання запитуваної інформації не надходили.
Рішення, дії чи бездіяльність підпорядкованих прокурорів із питань надання (відмови) інформації на запити до відомства та суду не оскаржувалися.
 
 
Відділ організації
прийому громадян, розгляду звернень
та запитів прокуратури області

кількість переглядів: 703