Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.04.2012
Стан розгляду запитів на інформацію у прокуратурі Кіровоградської області у першому кварталі 2012 року.
     Упродовж 3 місяців поточного року до органів прокуратури Кіровоградської області надійшло 16 запитів на отримання публічної інформації.
         За вказаний період розглянуто 13 запитів, 3 – направлено до інших відомств, як належним розпорядникам інформації.
         Із загального числа розглянутих, надано інформацію на 10 запитів, відмовлено у задоволенні 2 запитів. За наслідками розгляду 1 запиту надано роз’яснення. Строки розгляду запитів не продовжувались.
Із розглянутих запитів 2 стосувались питань правозахисної діяльності прокуратури, 3 – досудового слідства, 2 – представництва, 2 – кадрових та 4 – з інших питань.
За вказаний період безпосередньо до прокуратури області надійшло 7 запитів  на інформацію, що становить 44 % від загальної кількості, з яких розглянуто 5. За належністю іншим розпорядникам інформації направлено 2 запити, з яких 1 – підпорядкованим прокурорам.
За результатами розгляду надано інформацію на 4 запити, відмовлено у наданні інформації по 1.
Запитувалася інформація з кадрових питань – 2, представництва – 1, а також з інших питань – 2.
В основному запити надходили від громадян (6) і лише 1 – від громадської організації.
Електронною поштою надійшло  3 запити, поштовим зв’язком –  4.
У поточному році скарг на дії прокурорів районної ланки щодо невиконання, неналежного виконання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» не надходило. Разом з тим, підрозділом розглянуто 7 звернень на дії посадових осіб органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, з яких 4 вирішено.

кількість переглядів: 74653