Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2019

Прокурор Кіровоградської області взяв на особистий контроль розслідування загибелі адвоката

Хід досудового розслідування за фактом вбивства адвоката Олександра Іванова, що сталося 22 серпня 2019 року, в обласному центрі, перебуває на контролі керівництва прокуратури Кіровоградської області.

За фактом вбивства Олександра Іванова слідчим відділом Кропивницького ВП ГУНП в області розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п.5 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснює Кіровоградська місцева прокуратура.
На даний час процесуальним прокурором у порядку ст. 36 КПК України слідчому надано ряд вказівок з метою всебічного, повного та неупередженого розслідування вказаного провадження. У справі проводиться весь необхідний комплекс слідчих та оперативних заходів.
Слідством розглядається низка версій мотивів вбивства, у тому числі і щодо професійної діяльності потерпілого.
Керівництво прокуратури області наголошує, що в ході досудового розслідування будуть вжиті вичерпні заходи для того, щоб особи, причетні до вбивства, понесли передбачену законом відповідальність та висловлює щирі співчуття близьким та друзям загиблого колеги.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 976