Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.07.2017

На Кіровоградщині затримано групу наркоторгівців

Прокуратурою Кіровоградської області спільно з поліцією припинено діяльність злочинної групи наркоділків, яких підозрюють у торгівлі психотропними речовинами. Вартість вилученої психотропної речовини за цінами «чорного ринку» складає більше мільйона гривень.

Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).
У ході досудового розслідування встановлено, що торгівлю психотропними речовинами організовано двома мешканцями м. Кропивницький. Ними до злочинної діяльності залучено ряд інших осіб, які за їх вказівками займалися пошуком «клієнтів» та збутом наркотичних засобів.
Прокуратурою під час санкціонованих судом обшуків у 7 підозрюваних осіб виявлено та вилучено більше ніж півкілограма речовини, схожої на амфетамін, електронні ваги, значну кількість спеціальних ємностей для її пакування, готівку та інші цінні речі, арсенал зброї, боєприпасів та вибухові пристрої.
На даний час вирішується питання обрання підозрюваним особам запобіжних заходів. Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 998