Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.03.2023

Колишнього керівника водоканалу підозрюють у неналежному виконанні обов'язків, що призвело до мільйонних збитків

    Колишнього генерального директора ОКВП «Дніпро-Кіровоград» підозрюють у неналежному виконанні своїх службових обов'язків, що спричинило збитки на суму 3,7 млн гривень.

За версією слідства, підозрюваний допустив оплату за кредитні кошти Міжнародного Банку реконструкції та розвитку автомобілів марки ГАЗ за завищеними цінами. Так, в якості оплати за контрактом було перераховано понад 9 млн грн за автомобілі марки ГАЗ та лабораторії на базі автомобілів ГАЗ, що перевищило ціни виробників (офіційних представників) на суму 3,7 млн грн.
За процесуального керівництва Кропивницької окружної прокуратури особі повідомлено підозру за ч. 2 ст. 367 (Службова недбалість) КК України.
Досудове розслідування здійснюють слідчі Кропивницького районного управління  поліції ГУНП України  в Кіровоградській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 845