Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.02.2023

Призначено нового керівника Кіровоградської обласної прокуратури (ФОТО)

    Перший заступник Генерального прокурора Олексій Хоменко представив колективу Кіровоградської обласної прокуратури нового керівника – Яна Стрелюка.

Олексій Хоменко назвав першочерговим завданням, яке наразі стоїть перед прокуратурою, – збір та фіксацію доказів воєнних злочинів, вчинених РФ. Серед пріоритетів також злочини проти основ національної безпеки - викриття колаборантів та зрадників. Окрема увага на боротьбі з корупцією та економічних злочинах.
Перший заступник Генпрокурора зазначив, що новий керівник прокуратури має достатній досвід для забезпечення належної реалізації функцій прокуратури та виконання поставлених завдань.
Ян Стрелюк подякував за довіру та запевнив, що докладатиме максимум зусиль для забезпечення ефективної та результативної роботи органів прокуратури Кіровоградщини.
 
Довідково: Ян Стрелюк 1977 року народження. Випускник Національної юридичної академії України ім. Ярослава Мудрого. В органах прокуратури працює з 1998 року, понад 16 років на керівних посадах. До призначення очолював один із Департаментів Офісу Генерального прокурора.
 

кількість переглядів: 1651