Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.12.2022

Наркозбувачу, у якого вилучено рекордну партію наркотиків, обрано запобіжний захід

      Днями у обласному центрі правоохоронці  вилучили у підозрюваного з незаконного обігу наркотиків на понад 1,8 мільйона гривень. Наразі за клопотанням слідчого, погодженого з процесуальним прокурором суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Кіровоградській області ДБН Нацполіції України, управління карного розшуку та слідчого управління поліції області, із залученням спецпризначенців та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, провели у двох місцевих жителів санкціоновані обшуки.
У результаті правоохоронці виявили та вилучили наркотичний засіб «канабіс» вагою 4,5 кг, пристрої для його вживання, понад 40 грамів наркотичного засобу «метадон», психотропну речовину «Альфа PVP» загальною вагою 1,2 кг. Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» складає понад 1,8 млн гривень.
Одну особу затримано, їй уже повідомлено про підозру  за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України..
Триває слідство.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1083