Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.11.2022

Здійснювала незаконні грошові операції у центрі Кропивницького: повідомлено підозру касиру обмінника

    Касира обміну валют підозрюють у наданні незаконних послуг з поповнення електронних гаманців та обготівкування електронних грошей. 

За версією слідства, вказані послуги підозрювана надавала у службовому приміщенні обмінника у центрі міста Кропивницький. При цьому, жінка достовірно знала про відсутність у підприємства ліцензії на такий вид послуг. Діяла вона за попередньою змовою з групою осіб. Клієнтів шукали у месенджерах.
Слідством задокументовано низку епізодів злочинної діяльності жінки з обміну на  понад 200 тис грн готівки у електронні кошти. Наразі, їй повідомили підозру у неправомірному використанні електронних грошових коштів, вчинене за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 200 КК України).
Слідство здійснюється слідчими СУ ГУНП України в Кіровоградській області за процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 303