Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.09.2022

Привласнення 740 тис грн бюджетних коштів при реконструкції котельні та теплових мереж

    Керівнику підрядної організації, який здійснював ремонтні роботи котельні у селищі Нове  за процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури повідомлено про підозру за фактом привласнення чужого майна в  особливо великих розмірах  (ч. 5 ст. 191 КК України).

В ході слідства встановлено, що між Управлінням капітального будівництва міської ради м. Кропивницького та  приватним підприємством у 2018 році було укладено  договір генпідряду на виконання будівельно-монтажних робіт котельні і теплових мереж в смт Нове. Під час виконання вказаного договору, підрядник привласнив частину грошових коштів в розмірі 740 тис  грн, шляхом внесення недостовірних відомостей до звітної документації в частині переліку, об’ємів та обсягу виконаних будівельних робіт.
Слідство триває, його здійснюють слідчі СУ ГУНП України у Кіровоградській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1363