Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.08.2022

На Кіровоградщині ліквідували потужну нарколабораторію

    У результаті спільних скоординованих дій правоохоронних органів Кіровоградщини  на території регіону  викрили діяльність нарколабораторії та виличили з незаконного обігу прекурсори  на загальну суму близько  4 млн гривень.

Наразі трьох осіб затримано. Їм уже повідомлено  про підозру за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України та обрано судом запобіжні заходи у виді тримання під вартою.
Під час проведення слідчих дій правоохоронці  вилучили за місцем розташування лабораторії більше 8 тис. доз метамфетаміну та 1.2 кг канабісу,  лабораторне обладнання, фасувальні пакети та колби, електронні ваги, оргтехніку, мобільні телефони, банківські картки.
За місцем мешкання та в транспортних засобах фігурантів справи вилучили 13 пакетів метамфетаміну, загальною вагою майже 2кг.  та  більше 900  пігулок психотропного препарату, забороненого до немедичного вживання, а  також хімічні сполуки для виговлення психотропів та  розчинники. Окрім того, у підозрюваних було  виявлено 7 гранат та  тротилові шашки.
За попередніми даними сума вилученого  складає  4 млн грн.
Усі вилучені речові докази направлено для проведення експертного дослідження.
Триває слідство.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

кількість переглядів: 1052