Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.07.2022

Незаконна порубка понад півсотні дерев

    Мешканцю Олександрійського району повідомлено про підозру за фактом незаконної порубки дерев у захисних лісових насадженнях. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюється прокурорами Олександрійської окружної прокуратури.

Встановлено, що підозрюваний здійснив незаконну порубку 62 сироростучих дерев породи акація, загальною вартістю 140 тис грн, що належать громаді Олександрійського району.
Незаконні дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 4 ст. 246 (незаконна порука дерев у захисних лісових насадженнях, що заподіяло тяжкі наслідки) КК України. За скоєне, у разі доведення вини,  чоловіку  загрожує від 5 до 7 років позбавлення волі.
Досудове розслідування  здійснюється слідчими Олександрійського районного відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

кількість переглядів: 1127