Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.07.2022

Ремонт дороги зі збитками на понад 2,9 млн грн - судитимуть інженера

    Інженер з технічного нагляду прийняв у підрядника фактично не виконанні роботи по ремонту сільської дороги, за що наразі відповідатиме перед судом. Збитки інтересам Помічнянської міської територіальної громади становлять 2,9 млн грн.

За даними слідства, підозрюваний належним чином не перевірив обсяги та якість фактично виконаних підприємством робіт з капітального ремонту сільської дороги. Як наслідок,  за рахунок бюджетних коштів були оплачені роботи, що не виконувались підрядником, але при цьому були включені до акту приймання виконаних підрядних робіт.
Таким чином державним інтересам спричинено збитки на понад 2,9 млн грн.
За процесуального керівництва Новоукраїнської окружної прокуратури досудове розслідування завершено. Обвинуваченому інкримінується  вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 (Службова недбалість) КК України.
Досудове розслідування здійснювали слідчі Новоукраїнського РВП ГУНП в Кіровоградській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1186