Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2022

Продав три автівки, які були завезені з Європи для потреб ЗСУ (ФОТО)

   Повідомлено про підозру 35-річному жителю Волинської області за фактом незаконного використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги - легкових авто - Volkswagen Touran, Hyundai Santa FE та KIA Sorento.

За даними слідства, підозрюваний, будучи представником громадської організації, що займається волонтерською діяльністю, зокрема і поставками гуманітарних вантажів з країн ЄС налагодив незаконний механізм збуту легкових авто, складаючи фіктивні документи про нібито їх безоплатну передачу іншим волонтерським громадським організаціям.
Так, громадською організацією через митний кордон України ввезено та задекларовано як гуманітарну допомогу легкові автомобілі Hyundai Santa FE, KIA Sorento та Volkswagen Touran, які у подальшому підозрюваним були доставлені до м. Кропивницького для їх збуту за готівку місцевому мешканцю.
Наразі фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 201-2 КК України.
Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП в Кіровоградській області , оперативний супровід -  УСБУ в Кіровоградській області.
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

кількість переглядів: 1459