Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.06.2022

На Кіровоградщині переселенець виготовляв підроблені документи для виїзду ухилянтів за кордон

   Викрито 22-річного мешканця Олександрії, який виготовляв фіктивні документи Європейського Союзу, що дозволяли чоловікам призовного віку виїхати за кордон. Послуги коштували 30 тисяч гривень. Наразі  йому повідомлено про підозру.

Слідством встановлено, що за вказану грошову винагороду підозрюваний виготовив ідентифікаційну карту громадянина Республіки Польша та надіслав її замовнику поштою. Клієнтів підшукував через  соціальні мережі.
За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури уродженцю Луганської області повідомлено підозру у незаконному переправленні осіб через державний кордон України (ч.3 ст.332 ККУ).
Триває слідство. Досудове розслідування здійснюють  слідчі СУ ГУНП в Кіровоградській області, оперативний супровід – УСБУ  в Кіровоградській області.
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1222