Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.06.2022

Вирощував канабіс на території власного двору

   Правоохоронці  провели обшуки  у жителя  м. Новомиргорода та вилучили  готової до збуту наркопродукції на майже 3 млн гривень. Наразі  47-річному  чоловіку готується  повідомлення про підозру за фактом незаконного виробництва та збуту наркотичних речовин.

За даними слідства, раніше засуджений за аналогічний злочин чоловік налагодив вирощування канабісу на території свого домоволодіння: обладнав теплиці, дах будинку використовував як сушильню, а у  гаражі  подрібнював та  фасував товар.  Продукцію готову  реалізовував у межах свого міста, а також і на території  обласного центру. 
За результатами проведених санкціонованих обшуків вилучено майже 60 кг наркорослин.
Ділку інкримінується  вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування здійснюють слідчі  СУ ГУНП у Кіровоградській області, оперативний супровід - управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області Департаменту Стратегічних розслідувань Нацполіції України.
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1195